Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Beteendeinriktad handledarutbildning för psykologer, KURS A – Start: 22 okt

22 oktober, 2020 @ 09:00 - 20 november, 2020 @ 15:00

Att handleda innebär att möta yrkesgrupper med olika behov och önskemål. Oavsett inom vilket område psykologen handleder finns vissa gemensamma hjälpsamma handledarbeteenden. Kursen fokuserar på att identifiera och öva handledarbeteenden som i forskning har visat sig mest effektiva för att få till en förändring.

Om kursen
Denna utbildning ger psykologen möjlighet att praktiskt utveckla sina färdigheter som handledare och ger direkt användbara verktyg till pågående handledningsuppdrag. Kursen vänder sig till psykologer med intresse att förfina sina egna hjälpsamma handledarbeteenden, oavsett tidigare erfarenhet eller inriktning på handledning. Innehållet är praktiknära och prövas direkt inom den egna verksamheten. Kursen ger en teoretisk grund i handledarens juridiska och etiska ansvar samt en orientering i olika teoretiska modeller för handledning. Kursen ger även möjlighet att ingå i ett nätverk för handledande psykologer. Deltagarna erbjuds efter godkänd kurs terminsvisa handledarträffar i syfte att vidmakthålla och fördjupa sina kunskaper inom området handledning. Utbildningen är under ackreditering som specialistkurs för psykologer och kan tas som en fördjupningskurs inom samtliga kliniska specialiteter eller som en breddkurs inom övriga specialiteter.

Målgrupp: Legitimerade psykologer med grundläggande teoretisk och praktisk kunskap i kognitiv beteendeterapi med pågående eller planerade handledningsuppdrag under år 2020/21.

Tid & Datum: Utbildningsdagar: 22 – 23 oktober, 19 – 20 november. Kl 9-15

Examinationsdag: 11 december. Kl 9-12  

Plats: Drottninggatan 99, 5 tr, Stockholm. 

Pris: 28 900 kr exkl.moms. I priset ingår för- och eftermiddagsfika, samt intyg. Litteratur bekostas av deltagare. 

Anmälan: Anmälan görs senast 1 oktober till amanda.linderborg@momentpsykologi.se
Ange namn, personnummer och faktureringsadress. Anmälan är bindande. Begränsat antal platser, max 15 deltagare. Vänligen ange eventuell matallergi. 

Utbildningen sker i liten grupp i luftiga lokaler och anpassas utifrån Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vid förändrade riktlinjer ges utbildningen digitalt. Utbildningen arrangeras av Moment Psykologi i samarbete med lärare verksamma vid Stockholms Universitet och Karolinska Institutet.

Utförlig kursinformation – Handledarutbildning

 

Detaljer

Börjar:
22 oktober, 2020 @ 09:00
Slutar:
20 november, 2020 @ 15:00

Plats

Stockholm
Drottninggatan 99
Stockholm, 11360 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Moment Psykologi
E-post:
utbildning@momentpsykologi.se