Om Moment Psykologi

Vår bakgrund

Moment Psykologi grundades 2010 och är ett psykologbedrivet bolag med två mottagningar, en intill Observatorielunden i centrala Stockholm och en vid Storgatan i centrala Malmö. Vi består av ett 40-tal medarbetare och genomför även konsultuppdrag i hela Sverige. Vi samarbetar även med andra verksamheter för att kunna hjälpa så många som möjligt.

Evidensbara metoder

Vi arbetar för att öka kunskapen om evidensbaserade psykologiska insatser och vi använder en del av våra resurser till att arbeta med klienter ”pro bono”, d.v.s. utan att ta betalt. Vi ger våra kunder och klienter kännbar förändring och mätbara resultat genom att arbeta med metoder som i forskning bevisats effektiva.

Alltid med fokus på kvalitet

Kvalitet är viktigt eftersom förtroendet från våra kunder bygger på att våra tjänster ger både kännbar förändring och mätbara resultat. Moment Psykologi har fått utmärkelsen Gasellföretag 2017, 2018 och 2019.

Deklaration klimatneutralitet

Moment Psykologi inser att den globala uppvärmningen är en av mänsklighetens största utmaningar och att den redan idag orsakar ett stort humanitärt lidande. För oss är riktningen tydlig. Vi och alla andra branscher måste arbeta medvetet och strategiskt för att kartlägga och reducera de utsläpp som har klimatpåverkan. Klimatneutralitet innebär att vi som organisation arbetar för att reducera vår klimatpåverkan och att vi kompenserar för den påverkan vi har, så att summan blir noll. Vi är stolta över vårt arbete och genom denna deklaration hoppas vi inspirera flera att gå samma väg. Tillsammans gör vi skillnad.