Tack för din bokning.

Utbildning

Uppdragsutbildningar

Behöver din organisation eller dina medarbetare kunskapspåfyllning?
Vi erbjuder utbildningar som skräddarsys efter dina behov. Tillsammans med dig ser vi till att ni får den kunskap ni behöver. Vi utgår alltid från vederhäftig kunskap och håller oss uppdaterade på aktuell forskning. Vi utför utbildningar inom många områden, hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig. Här kan du se ett litet axplock av vad vi kan göra och läsa mer om några av våra aktuella uppdragsutbildningar:
Förebyggande hälsovård i organisationen
  • Mental hälsa
  • Krishantering
  • Organisationsklimat
Barn och ungdomar
  • Skärmtid
  • Neuropsykiatriska funktionshinder och hur du yttrar sig
  • Vanliga och ovanliga psykologiska konsekvenser av att bli vuxen
Psykisk ohälsa
  • Ångest och vad kan man göra
  • Bemötande av personer i kris
Läs mer »

Utbildningspaket

Motiverande samtal i skolan


Motiverande samtal, MI (Motivational Interviewing), ger skolpersonal effektiva verktyg för att hantera vanliga men ofta svåra situationer som kan uppstå och påverkar därmed arbetstillfredsställelsen positivt. Målsättningen med kursen är att deltagarna ska kunna använda konkreta samtalstekniker utifrån MI i sin praktiska verksamhet.


Workshop om mental hälsa


Vill du ge dina medarbetare mer kunskap om vad de själva kan göra för att få till återhämtning och utveckla sin mentala hälsa? Då är det här en workshop för er! Friskvård för framtiden kallar vi det.Öppna utbildningar

Vi vill sprida kunskap! Därför anordnar vi regelbundet öppna utbildningar.
Till öppna utbildningar kan du enkelt anmäla dig till utan krångel. Vi erbjuder korta utbildningar som ger dig möjlighet att höja din kunskapsnivå ett snäpp eller att fräscha upp gamla kunskaper med nytt stoff.
Kika i listan nedan och klicka dig fram för att läsa mera och anmäla dig.
Läs mer »

Kommande öppna utbildningar

december 2019

Workshop mental hälsa

måndag 2 december 2019 kl. 17:00 - 19:00 Stockholm
Vill du veta mer om vad du kan göra för att öka din mentala hälsa och förebygga stress? Då är detta en workshop för dig. Här får du lära dig vad som skapar mental hälsa och hur du som individ själv kan påverka genom dina beteendemönster. Du kommer få ta del av forskning, övningar och skapa en handlingsplan för ökad mental hälsa.


april 2020

Motiverande samtal i skolan

torsdag 23 april 2020 - fredag 24 april 2020 kl. 09:00 - 16:00 Stockholm
Motiverande samtal, MI, är en metod som kan tillämpas inom alla områden där man vill hjälpa en person till beteendeförändring. Denna tvådagarskurs riktar sig specifikt till dig som jobbar i skolan. Målet är att du som deltagare ska kunna använda konkreta samtalstekniker utifrån MI för att hantera vanliga men ofta svåra situationer som kan uppstå i skolan.