Tack för din bokning.

Utbildning

Uppdragsutbildningar

Behöver din organisation eller dina medarbetare kunskapspåfyllning?
Vi erbjuder utbildningar som skräddarsys efter dina behov. Tillsammans med dig ser vi till att ni får den kunskap ni behöver--vi utgår alltid från vederhäftig kunskap och håller oss uppdaterade på aktuell forskning. Vi utför flera olika utbildningar inom många områden, hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig att hitta det du söker. I listan nedan är ett litet axplock av vad vi kan göra.

Förebyggande hälsovård i organisationen

  • Mental hälsa: Förebygg ohälsa innan det är försent
  • Krishantering på arbetsplatsen: Hur förbereder du din organisation?
  • Organisationsklimat: Hur trivs vi på jobbet?

Barn och ungdomar

  • Strategier för lärare som möter barn med särskilda svårigheter
  • Vad är neuropsykiatriska funktionshinder och hur yttrar de sig?
  • Vad händer i huvudet? Vanliga och ovanliga psykologiska konsekvenser av att bli mer och mer vuxen.

Psykisk ohälsa

  • Vad är ångest och vad kan man göra åt det?
  • Bemötande av personer i kris: En syntes av forskning och praktik
Läs mer »

Öppna utbildningar

Vi vill sprida kunskap! Därför anordnar vi regelbundet öppna utbildningar.
Våra öppna utbildningar kan du som intresserad enkelt anmäla dig till utan krångel. Vi erbjuder korta utbildningar som ger dig möjlighet att höja din kunskapsnivå ett snäpp eller att fräscha upp gamla kunskaper med nytt stoff. Kika i listan nedan och klicka dig fram för att läsa mera och anmäla dig.
Läs mer »

Kommande utbildningar

oktober 2018

Bemötande av patienter med långvarig smärta: introducerande workshop

måndag 8 oktober 2018 kl. 09:00 - 16:00 Stockholm
Smärta är en av de vanligaste orsakerna till kontakt med vården. I den här introducerande workshopen utgår vi ifrån ACT och ser hur det kan vara användbart i mötet med patienter som söker för smärta i primärvård eller andra delar av vården. Vi kommer att varva mellan teori och praktiska övningar. All metodik grundar sig i forskningsbaserade principer.


Motiverande samtal i skolan

tisdag 9 oktober 2018 - tisdag 23 oktober 2018 kl. 09:00 - 16:00 Stockholm
Motiverande samtal, MI, är en metod som kan tillämpas inom alla områden där man vill hjälpa en person till beteendeförändring. Denna tvådagarskurs riktar sig specifikt till dig som jobbar i skolan. Målet är att du som deltagare ska kunna använda konkreta samtalstekniker utifrån MI för att hantera vanliga men ofta svåra situationer som kan uppstå i skolan.


november 2018

Beteendeanalytiskt ledarskap

onsdag 14 november 2018 kl. 09:00 - 16:00 Stockholm
I den här workshopen får du kunskap principerna bakom mänskligt beteende och beteendeförändring. Du får konkreta metoder som hjälper dig att leda mot mål och identifiera önskvärda beteenden hos dina medarbetare. Du får även kunskap om hur du förstärker dessa beteenden och samtidigt skapar en positiv upplevelse. Workshopen kommer att ge utrymme åt teori, reflektion, diskussion och praktiska övningar.


januari 2019

När kriser och traumatiska händelser drabbar medarbetare

onsdag 30 januari 2019 kl. 09:00 - 12:00 Stockholm
Hur påverkas människor av kriser och traumatiska händelser? Hur kan vi hjälpa drabbade så att de kan återhämta sig på bästa sätt? Detta seminarium riktar sig till HR, chefer och personer i styrelse och ledningsgrupper som söker kunskap och konkreta råd till deras arbete med krisstöd inom organisationen.