Boka barnpsykolog kostnadsfritt

Besök oss i Stockholm

För barn och ungdomar 0-17 år med lindrig-måttlig psykisk ohälsa finns möjlighet till landstingsfinansierade psykologbesök via tilläggsavtalet Psykisk ohälsa barn och unga som vi erbjuder i samarbete med Familjeläkargruppen Odenplan.

Välkommen att ringa vår reception måndag-torsdag kl. 09-11 för att lämna egenremiss.

Digitalt besök 

Det går även att boka en tid i vår digitala mottagning. Där ges möjlighet att träffa barnpsykolog via videomöte för bedömning. Efter mötet ges antingen fortsatt rådgivning via video, hänvisning till annan instans eller fortsatt fysiska träffar på vår mottagning i Stockholm. Dessa besök är för tillfället endast för patienter i region Stockholm. För barn under 16 år behöver en förälder vara med när tiden bokas för att logga in med BankID.

Bokningsregler

  • En inbokad tid kan om- eller avbokas fram till 24 timmar innan besöket helt utan kostnad.
  • Vården är kostnadsfri för dig som patient men vid uteblivande eller sent återbud debiteras patientavgift (100 kr). För ombokning eller återbud ring 08-533 315 43 eller maila kontakt@momentpsykologi.se
  • Ungdomar fr. 16 år kan boka besök själva. När du som förälder söker för ett barn som är 0-8 år vill vi att ni föräldrar kommer själva (utan barnet) till första besöket.