Boka tid Malmö

Hos oss på Moment Psykologi i Malmö är du välkommen att boka tid för fysiskt möte alternativt telefon- eller videomöte. Ring vår mottagning på 040-120 300 så hjälper vi dig, du kan även kontakta oss på malmo@momentpsykologi.se

Vi tar emot privatbetalande klienter, par, föräldrar och klienter via försäkringsbolag för rådgivning och psykoterapi med KBT-inriktning. Se mer om hur vi arbetar med par under separat rubrik i menyn till höger. I Malmö har vi särskild kompetens inom parterapi och KBT efter trauma som vi erbjuder privat.

Vi tar emot för KBT (tidigare KBT lång) inom vårdval psykoterapi. Skicka in din remiss direkt till vår mottagning så sätts du på väntelista när den är godkänd och uppfyller kraven enligt Region Skåne. Remissen ska vara skriven av läkare på din vårdcentral och innehålla önskemål om KBT för någon av de diagnoser som ingår i vårdvalet. Se 1177 vårdval psykoterapi för förteckning av diagnoser och fördjupad information om vårdvalet. Du kan inte boka en plats innan vi fått din remiss då vi tillämpar turordning. Vi uppdaterar våra väntetider löpande på hemsidan.

  • Vuxen

    Hög tillgänglighet med skräddarsydda insatser efter dina behov.

    Kontakta oss direkt via telefon på  040 120 300 så hjälper vi dig vidare med din bokning. Varmt välkommen.

Bokningsregler

  • En inbokad tid kan ombokas eller avbokas fram till 24 timmar innan besöket helt utan kostnad. Pga Covid-19 uppmanas alla med förkylningssymtom att inte komma till mottagningen, kontakta oss så hjälper vi till att boka om besöket eller boka om till digitalt besök.
  • Vid uteblivande eller sent återbud debiteras patientavgift 400 kr för patienter som går inom Vårdval Psykoterapi och fullt arvode för övriga klienter. För ombokning eller återbud ring 040 120 300 (telefontid vardagar kl 08:00-10:00) eller maila malmo@momentpsykologi.se

Priser och betalningsvillkor

Betalning sker vid tiden för besöket med kort i receptionen eller med hjälp av Swish. Vid digitala besök skickas faktura.