Boka tid Malmö

Hos oss på Moment Psykologi i Malmö är du välkommen att boka tid för fysiskt möte alternativt telefon- eller videomöte. Ring vår mottagning på 040-120 300 så hjälper vi dig, du kan även kontakta oss på malmo@momentpsykologi.se

Vi tar emot privatbetalande klienter, par, föräldrar och klienter via försäkringsbolag för rådgivning och psykoterapi med KBT-inriktning. Se mer om hur vi arbetar med par under separat rubrik i menyn till höger.

Remisstopp vårdval psykoterapi/KBT fram till vecka 32

På grund av mycket högt söktryck sista månaden har vi inte möjlighet att ta emot fler remisser innan sommaren. Mottagningen har sommarstängt vecka 29-31. Under stängningen har vi inte telefontid och svarar inte på kontaktmail. Vi planerar att öka vår kapacitet att bedriva KBT inom vårdval psykoterapi i höst och från 9 augusti beräknar vi kunna ta emot och registrera nya remisser igen. Vi uppdaterar informationen om väntetider löpande här på hemsidan.

  • Vuxen

    Hög tillgänglighet med skräddarsydda insatser efter dina behov.

    Kontakta oss direkt via telefon på  040 120 300 så hjälper vi dig vidare med din bokning. Varmt välkommen.

  • Barn och ungdom

    Är du ung och mår psykiskt dåligt? Hit är du välkommen att vända dig för att få hjälp.

Bokningsregler

  • En inbokad tid kan ombokas eller avbokas fram till 24 timmar innan besöket helt utan kostnad. Pga Covid-19 uppmanas alla med förkylningssymtom att inte komma till mottagningen, kontakta oss så hjälper vi till boka om besöket eller boka om till digitalt besök (ingen avgift).
  • Vid uteblivande eller sent återbud debiteras patientavgift 400 kr för patienter som går inom Vårdval Psykoterapi och fullt arvode för övriga patienter. För ombokning eller återbud ring 040 120 300 eller maila malmo@momentpsykologi.se

Priser och betalningsvillkor

Betalning sker vid tiden för besöket med kort i receptionen eller med hjälp av Swish.