Vårdval psykoterapi Malmö

Hos oss på Moment Psykologi i Malmö är du välkommen att boka tid för fysiskt möte alternativt telefon- eller videomöte. Ring vår mottagning på 040-120 300, telefontid måndag – fredag kl 8-10. Du kan även kontakta oss på malmo@momentpsykologi.se

Vårdval psykoterapi

Vi tar emot för KBT (tidigare KBT kort) inom vårdval psykoterapi.

Remissen ska vara skriven av läkare på din vårdcentral och innehålla önskemål om KBT för någon av de diagnoser som ingår i vårdvalet. Remissen kan skickas direkt från din vårdcentral alternativt av dig själv (eller lämna på plats) till adress:

Moment Psykologi
Storgatan 5, 21141 Malmö

För mer information var god sök ”vårdval psykoterapi” på 1177.se. Du kan inte boka en tid innan vi fått din remiss, då vi tillämpar turordning. Vi uppdaterar våra väntetider löpande på hemsidan.

Privatbetalande kunder och försäkringskunder

Vi tar också emot privatbetalande kunder, par och föräldrar samt klienter via försäkringsbolag för rådgivning och psykoterapi med KBT-inriktning. I Malmö har vi särskild kompetens inom parterapi och KBT efter trauma som vi erbjuder privat.

  • Vuxen

    Hög tillgänglighet med skräddarsydda insatser efter dina behov.

    Kontakta oss direkt via telefon på  040 120 300 så hjälper vi dig vidare med din bokning. Varmt välkommen.

Bokningsregler

  • En inbokad tid kan ombokas eller avbokas fram till 24 timmar innan besöket helt utan kostnad. Pga Covid-19 uppmanas alla med förkylningssymtom att inte komma till mottagningen, kontakta oss så hjälper vi till att boka om besöket eller boka om till digitalt besök.
  • Vid uteblivande eller sent återbud debiteras patientavgift 400 kr för patienter som går inom Vårdval Psykoterapi och fullt arvode för övriga klienter. För ombokning eller återbud ring 040 120 300 (telefontid vardagar kl 08:00-10:00) eller maila malmo@momentpsykologi.se

Priser och betalningsvillkor

Mottagningen är kontantfri. Betalning sker vid besöket alternativt skickas faktura.