Ansök till kostnadsfri neuropsykiatrisk utredning

Vi vill göra riktig skillnad

När jag startade Moment så var det med ambitionen att erbjuda rätt vård i ett tidigt skede till så många som möjligt. Jag har själv sett alldeles för många fall av insatser inom psykiatrin som kommit för sent eller där hjälpen inte har baserats på metoder väl förankrade i forskning, s.k. ”best practise”. Därför brinner jag för att göra rätt hjälp tillgänglig tidigt, särskilt för barn och ungdomar. Göra skillnad för livet. Det gör vi genom att alltid anpassa de vetenskapliga metoderna till personens situation och att ständigt följa upp resultaten för varje patient. Våra engagerade medarbetare arbetar med fokus på konkreta hållbara resultat. Det är min övertygelse att Moment därför kan bidra till bättre vård inom psykiatrin för både individen och samhälle.

Idag vet vi att många barn och ungdomar kämpar med psykisk ohälsa och att vården ibland kan vara svårtillgänglig för en del. Som privat vårdgivare begränsas dock våra möjligheter att erbjuda vård till alla på lika villkor pga olika avtalskrav. För att ändå kunna bidra i större utsträckning erbjuder Moment därför vissa insatser pro bono när vi har möjlighet. Läs mer om detta här.

Ansök till kostnadsfri neuropsykiatrisk utredning

Just nu kan vi erbjuda en kostnadsfri komplett neuropsykiatrisk utredning för tre personer. För att ansöka för dig själv eller ditt barn ber vi dig skicka in ett personligt brev med en motivering samt ifyllda bilagor via post till:

Moment Psykologi 
Drottninggatan 99
113 60 Stockholm

Ansökningstiden pågår t.om. 31/3 och utredningen sker under april 2022. Bedömningen av ansökningarna kommer att värderas utifrån behov och förutsättningar att utföra utredningen på bästa sätt. Läs mer om vad som ingår i en neuropsykiatrisk utredning.

/Alexandra Arnberg, grundare och VD

Bild av Alexandra Arnberg

VD, Verksamhetschef

Alexandra Arnberg