Rädda och oroliga barn 6/2

Rädda och oroliga barn
Alla är vi ibland rädda och oroliga, men när känslorna får oss att avstå från saker, tar mycket tid eller gör oss osjälvständiga blir det ett problem. Som förälder gör det ont när barnen uttrycker oro och vi vill gärna gå in och skydda barnet. Men för att hjälpa barnet behöver vi ofta göra precis tvärtom och visa barnet att situationen inte är farlig. Föreläsningen ger dig kunskap om hur du kan tänka och agera för att signalera trygghet när barnen behöver det och ger en överblick av psykologisk behandling vid oro och ångest.

Som förälder till barn/ungdom med psykisk ohälsa är du varmt välkommen till våra öppna föreläsningar som hålls en gång per månad. Syftet med de öppna temaföreläsningarna är att ge kunskap och fördjupning inom specifika områden, föräldrafärdigheter och förhållningssätt som kan vara hjälpsamt för barnet.

Målgrupp Föräldrar till pågående patienter

Plats: Moment Psykologi, Drottninggatan 99 5 tr, portkod 1506 + OK

Tid: 6/2 16.30 – 18.30

Anmälan: Via nedan bokningsformulär. Begränsat antal platser. Observera att endast du som har barn som har en bokad tid för bedömning eller genomfört en bedömning hos psykolog på Moment Psykologi kan gå på våra kostnadsfria temaföreläsningar.

Bokningsvillkor: Anmälan ska alltid innehålla antalet deltagare (max 2 föräldrar per barn).

Avbokning ska alltid ske om ni inte har möjlighet att delta. Vid uteblivande eller avbokning mindre än 24 h innan debiteras 100 kronor.


Anmälan