Arga och ledsna barn 23/1

Arga och ledsna barn
Depression kan uttrycka sig annorlunda hos barn i jämförelse med vuxna. Några barn vänder negativa känslor inåt, andra vänder dem utåt i form av ilska eller irritabilitet. I båda fallen kan det vara svårt som förälder att veta hur man ska agera. Under föreläsningen berättar vi om vad du/ni som förälder kan göra för att nå fram i er kommunikation, när barnet är utåtagerande eller sluter sig. Vi presenterar vanliga behandlingsupplägg vid en psykologkontakt och viktiga psykologiska principer vid utåtagerande och depression.

Som förälder till barn/ungdom med psykisk ohälsa är du varmt välkommen till våra öppna föreläsningar som hålls en gång per månad. Syftet med de öppna temaföreläsningarna är att ge kunskap och fördjupning inom specifika områden, föräldrafärdigheter och förhållningssätt som kan vara hjälpsamt för barnet.

Målgrupp Föräldrar till pågående patienter

Plats: Moment Psykologi, Drottninggatan 99 5 tr, portkod 1506 + OK

Tid: 23/116.30 – 18.30

Anmälan: Via nedan bokningsformulär.  Begränsat antal platser. Observera att endast du som har barn som har en bokad tid för bedömning eller genomfört en bedömning hos psykolog på Moment Psykologi kan gå på våra kostnadsfria temaföreläsningar.

Bokningsvillkor: Anmälan ska alltid innehålla antalet deltagare (max 2 föräldrar per barn).

Avbokning ska alltid ske om ni inte har möjlighet att delta. Vid uteblivande eller avbokning mindre än 24 h innan debiteras 100 kronor.


Anmälan