Boka digitalt besök

Psykologbesök digitalt via webb, läsplatta eller telefon

Barn och ungdom boende i Region Stockholm

NYHET! Region Stockholm ändrar från 1 dec 2021 strukturen för omhändertagandet av barn och unga med psykisk ohälsa inom primärvården. Från 1 dec gäller nedan!

Patienter med en pågående kontakt får slutföra sin behandling hos oss

Nya patienter som inte är listade på någon av nedanstående vårdcentraler kommer fram till 31 maj 2022 kunna få hjälp via vår systermottagning Moment BUMM som erbjuder både fysiska och digitala besök.

Nya patienter som är listade på någon av nedanstående vårdcentraler kan utan begränsningar fortsatt få hjälp på Moment, genom att de tillhör vårt upptagningsområde och är listade på

  • Vasastans HLM Praktikertjänst
  • Familjeläkargruppen Odenplans HLM
  • Hötorgets vårdcentral

Kontakten startas med kort bedömning via Digitala vägen in- boka här. Bedömningen kan leda till fortsatt rådgivning via video, hänvisning till annan instans eller träffar på någon av våra mottagningar i Stockholm (Drottninggatan 99 eller på vår systermottagning Moment BUMM Vällingby). Besöken är kostnadsfria för barn 0-17 år. Vi kan hjälpa dig/ditt barn med med bl. a. nedstämdhet, stress, oro, ilska och sömnsvårigheter. Föräldrar kan också få egen rådgivning.

Vuxna

För närvarande kan vi inte erbjuda vuxna tider via denna direktbokningstjänst. Ring vår reception så hjälper vi dig som är vuxen och vill boka videobesök.

Läs mer om hur ett videobesök går till här.