Tack för din bokning.

Blogg

Personal sökes till vår nya verksamhet i Malmö

Moment Psykologi växer med en ny etablering i Malmö. Vi rekryterar därför tre nya kunniga och trevliga kollegor som vill göra skillnad i människors liv!

Läs mer och sök tjänsterna:

Verksamhetschef
https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/23737653

Psykolog med inriktning KBT
https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/23737428

Psykolog med neuropsykiatrisk kompetens
https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/23737252

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Alexandra Arnberg, Affärs- och kvalitetsansvarig psykolog på tfn 070 251 21 51

Deklaration klimatneutralitet!

Moment Psykologi inser att den globala uppvärmningen är en av mänsklighetens största utmaningar och att den redan idag orsakar ett stort humanitärt lidande. För oss är riktningen tydligt. Vi och alla andra branscher måste arbeta medvetet och strategiskt för att kartlägga och reducera de utsläpp som har klimatpåverkan. Klimatneutralitet innebär att vi som organisation arbetar för att reducera vår klimatpåverkan och att vi kompenserar för den påverkan vi har, så att summan blir noll. Vi är stolta över vårt arbete och genom denna deklaration hoppas vi inspirera fler att gå samma väg. Tillsammans gör vi skillnad.

Premiär i podden Rulla Vagn

Moment Psykologis psykolog Hanna Fischer pratar i dagens (191029) publicerade avsnitt om sömn och små barn! Roligt och lärorikt för oss och förhoppningsvis lyssnaren 🙂 En del av vårt viktiga arbete för att sprida psykologisk kunskap!

Rulla vagn-podden

Moment Psykologi fortsätter att växa och tillsätter ny VD

Pressmeddelande:

Annette Enström tillträder som VD för Moment Psykologi från och med den 1 juli. Annette efterträder Alexandra Arnberg, grundare till Moment Psykologi, som fortsatt kommer att arbeta som Vice VD med fokus på affärsutveckling och kvalitetsfrågor.

Moment Psykologi är ett psykologiföretag som arbetar utifrån evidensbaserade metoder och är specialiserade mot tidiga insatser för psykisk hälsa. Målsättningen med VD-bytet och den nya ledningsstrukturen är att ta tillvara på och vidareutveckla företagets potential att göra skillnad och erbjuda kvalitetstjänster inom psykologi.

– Med Annette som VD säkerställer vi att vi har en erfaren och målinriktad ledare som kan prioritera rätt i bolagets spännande tillväxtfas. Det här är ett led i vår strategi att växa som branschförebild i vårt kunderbjudande inom psykologiområdets preventiva fält med en stark förankring i evidens, säger Mårten Holmqvist, Styrelseordförande.

 

(mer…)

Vi söker personal!

Moment Psykologi växer. Vi rekryterar därför två nya kunniga och trevliga kollegor som vill göra skillnad i människors liv!

Nyfiken på att få veta mer? Ring VD Alexandra Arnberg på tfn 0702 51 21 51 eller läs här

leg psykolog barninriktning
https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Platsbanken/annonser/23251122

leg psykolog vuxeninriktning
https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Platsbanken/annonser/23251123

ADHD och autism-utredningar till reducerat pris

Erbjudande till barn och vuxna avseende ADHD- och autism-utredningar

Under april och maj 2019 erbjuder vi de första 50 privata neuropsykiatriska utredningarna 25% reducerat pris och kort väntetid.

För mer information, kontakta oss på telefonnummer 08-533 315 43 eller kontakt@momentpsykologi.se

Jul och nyår 2018

Vi närmar oss jul- och nyårsledighet 2018, och vi vill passa på att tacka våra klienter och samarbetspartners och önska er alla en vilsam ledighet.

Mottagningen håller stängt julafton, juldagen, annandagen, nyårsafton och nyårsdagen.

Med önskan om en God Jul och ett Gott Nytt År

Utbildningsterapi till reducerat pris

I höst har du möjlighet att gå i utbildningsterapi hos psykolog Ulrika Backlund till reducerat pris (950 kr, jämfört med ordinarie pris, 1250 kr). Vill du veta mer eller anmäla intresse, kontakta Ulrika direkt på 08-533 302 17.

Medarbetare sökes!

Moment Psykologi växer, och vi söker därför fler kunniga psykologer som vill göra skillnad, ha roligt och utvecklas på jobbet. Läs mer om tjänsterna på Platsbanken:
här och här!

Vi sprider kunskap!

Moment Psykologis medarbetare Sofie Bergling har medverkat i Office Insights om att behålla fokus och lära sig nya saker!

Läs artikeln här.

Ny workshop om mental hälsa

Vi kommer att återigen hålla en workshop om mental hälsa i Stockholm 24 september 2018

Här får du lära dig vad som skapar mental hälsa och hur du som individ själv kan påverka genom dina beteendemönster. Vi vänder på perspektivet, tar oss bort från psykisk ohälsa och sätter fokus på vad som kan förhindra att den uppstår.
Läs mer och anmäl dig här: Anmälan

Information angående GDPR

Moment Psykologi har uppdaterat sin information om lagring av personuppgifter i enlighet med den nya lagstiftning, GDPR eller dataskyddsförordningen, som träder i kraft 25 maj. Läs mera här.

Workshop om mental hälsa

Öppen workshop Stockholm 22 maj 2018

Här får du lära dig vad som skapar mental hälsa och hur du som individ själv kan påverka genom dina beteendemönster. Vi vänder på perspektivet, tar oss bort från psykisk ohälsa och sätter fokus på vad som kan förhindra att den uppstår. Läs mer och anmäl dig här: Anmälan

Särskilda öppettider

Moment håller stängt:

Långfredagen 30/3 – stängt
Annandag påsk 2/4 – stängt
Valborgsmässoafton 30/4 – stängt
Första maj 1/5 – stängt
Kristi himmelfärds dag 10/5 – stängt
11/5 – stängt
Nationaldagen 6/6 – stängt
Midsommarafton 22/6 – stängt

Vi flyttar!

Nya lokaler, nya möjligheter!

Den 2 januari 2018 slår vi upp portarna till vår nya fina lokal på Drottninggatan 99. Vi välkomnar både nya och gamla kunder till en modern mottagning med Observatorielundens grönska utanför fönstren och citypulsen runt hörnet! Närmaste T-banestation är Odenplan.

Ny medarbetare!

Vi hälsar vår nya psykolog Sophia Klintborg varmt välkommen!

Sophia kommer närmast från Feelgood och har gedigen erfarenhet och kunskap inom arbetslivets psykologi. På Moment kommer hon att arbeta med att skapa friska arbetsplatser, effektiva team och mental hälsa hos individer.

Särskilda öppettider

Information om särskilda öppettider kommande månader

Våren är här och med det fler röda dagar. Moment håller stängt 1/5, 8-9/5 (utvecklingsdagar), 25-26/5, 5-6/6 och 23/6. Alla andra dagar öppet som vanligt. Välkomna!

Attentatet på Drottninggatan

Med anledning av attentatet i Stockholm fredag 7 april uttrycker vi vår bestörtning och sorg över det som hänt. Våra tankar går till de drabbade och deras anhöriga. Vi vill stå upp för öppenhet och bekämpa den rädsla som attentat av detta slag sprider. Stå upp för det vi tror på helt enkelt. Moment Psykologi håller därför öppet som planerat under lördag-söndag (8-9 april). Ta hand varandra!

Gratis terapi hos psykolog under utbildning

Gratis terapi kan nu erbjudas hos våra kunniga psykologkandidater från Karolinska Institutet under handledning av erfarna seniora psykologer. Anmäl intresse till kontakt@momentpsykologi.se eller 08-533 315 43. Begränsat antal och start i februari!

Workshop i tillämpad avslappning

I början av mars 2017 anordnar Moment Psykologi en workshop i Tillämpad avslappning som leds av professor emeritus Lars-Göran Öst och fil.dr Lisa Clefberg. Workshopen riktar sig till behandlare inom hälso- och sjukvård. För mer information, anmälan och frågor kontakta Sofie Bergling (sofie.bergling@momentpsykologi.se), först till kvarn gäller!

Neuropsykiatrisk utredning till reducerat pris

November 2016 – juni 2017 finns det möjlighet att som privatperson få genomföra en neuropsykiatrisk utredning till reducerad taxa hos vår PTP-psykolog.

Kontakta mottagningen för mer information på tfn: 08-533 315 43.

Ny personal på Moment Psykologi

Moment Psykologi startar hösten med tillökning av vår psykologgrupp

Vi hälsar Anna Jacobson och Alexandra Sjöström varmt välkomna! Anna är särskilt kunnig och erfaren inom parterapi samt området ACT och smärta. Alexandra brinner för att hjälpa människor till psykisk hälsa och företag att skapa friska arbetsplatser med välmående, effektiva och motiverade medarbetare.

Psykologbesök till reducerad taxa

Nu finns det möjlighet att gå i behandling hos våra kunniga psykologkandidater från Karolinska institutet till en reducerad taxa. Kontakta mottagningen på tfn 08-533 315 43 för mer information!

Nya medarbetare

Vi blir flera!

Vi hälsar våra nya medarbetare psykolog Lovisa Schill och psykolog Henrik Malmqvist varmt välkomna!

Säkrare webbsida

Nu har vi höjt säkerheten på vår webbsida

Din integritet är viktig. Därför är all information som skickas mellan dig och vår webbsida helt krypterad. Du kan verifiera detta genom att titta efter ett hänglås i webbläsarens adressfält.

Ny personal

Det är tid för förändring och utveckling även för oss på Moment Psykologi

Moment har fått värdefull förstärkning, 4 januari började vår nya psykolog Karoline Östman sin tjänst och 18 januari börjar psykolog Josefin Fransson. Karolines specialområde är barn och unga och Josefin är vuxenkliniker med gedigen erfarenhet av bl.a. parterapi. Varmt välkomna!

Webbokning av psykologsamtal

1 maj 2015 inviger vi vår webbokning

Välkommen att boka ditt nybesök via vår säkra och funktionella sida!
Precis som förut går det även bra att ringa oss om du vill boka en tid